KezdőlapSzemvédelemGyerekszemüveg Sziasztok, itt újra Dani!

Sziasztok, itt újra Dani!

Kapcsolódó cíkkek:

SZAKEMBER VS INTERNET – Miért fordulj szakemberhez dioptriás szemüveg vásárlása esetén?

Azt gondolom ebben a témában optikus szakemberekként mindannyian egyetértünk: a...

​Mit tehet a vásárló, ha elégedetlen volt az optikában kapott termékkel?!

- fogyasztóvédelmi kisokos – A legtöbben tisztában vannak a vásárlással...

​Láss jól a víz alatt is!

Nyaranta még azok is szívesen szelik a hosszokat egy...

​ 8 tipp, hogy kontaktlencsésként is önfeledten nyaralhass

Ha kontaktlencsét viselsz, akkor tisztában vagy vele, hogy extra...

​8 tipp, hogy szemüvegesként is önfeledten nyaralhass

A nyári időszak beköszöntével, az optikákba érkező vásárlók, gyakran...

Közelednek az ünnepek, és az ősök kérték, hogy írjam össze az „angyalnak”, hogy mit hozzon idén. Mivel 11 éves vagyok, nyilván tudom, hogy azért kérnek tőlem listát, hogy megkönnyítsem a helyzetüket. Meg nekem is jobb, ha olyan ajándékot kapok, aminek tényleg örülök és nem csak udvariasságból úgy teszek. Szóval mióta szemüveges lettem, minden újra király, a jegyeim újra tűrhetőek, és az edzés is pörög. Könnyű volt hozzászokni, hogy megint jól látok, ezért most arra gyúrok, hogy mindig tökéletesen lássak, ne csak általában. Ezért ezt írtam az „angyalnak”:

Kedves Angyal(ok)!

1 – Egy pótszemüvegre a karácsonytól függetlenül is ígéretet kaptam a szüleimtől, mivel tudják, hogy nem vagyok egy szobanövény, és előbb – utóbb történni fog valami a szemüvegemmel. Csak egy kiegészítést szeretnék tenni: olyan lencséje legyen, mint a sportszemüvegemnek, ami nem párásodik. Tiszta ciki, ha a suliban felveszem a maszkot a folyosón, akkor konkrétan nem látok kettőig se. Nekem az is jó, ha párásodás elleni spray-t kapok hozzá, csak a pára tűnjön el.

2– Tudod, hogy hokizom, de síelni is imádok. Először is, léci intézd el, hogy legyen síszezon! De legalábbis tavasz elejéig szüntesd meg a járványt, hogy még tudjak párat csúszni. Ha pedig ezt megteszed, akkor kérek szépen egy olyan síszemüveget, ami alá befér a dioptriás is. Már alig várom a magabiztos lesiklásokat a hegyről! Idén ki akarom próbálni a snowboardozást is, szóval nagyon kéne az a síszemüveg. Már utánaolvastam a neten, és lehet kapni olyat, ami nem nyomja és nem karcolja össze a szemüvegemet, ezért kérlek körültekintően válassz!