KezdőlapSzemvédelemSzemüveg Ötletbörze: minek örülhet egy szemüveges karácsonykor?

Ötletbörze: minek örülhet egy szemüveges karácsonykor?

Kapcsolódó cíkkek:

SZAKEMBER VS INTERNET – Miért fordulj szakemberhez dioptriás szemüveg vásárlása esetén?

Azt gondolom ebben a témában optikus szakemberekként mindannyian egyetértünk: a...

​Mit tehet a vásárló, ha elégedetlen volt az optikában kapott termékkel?!

- fogyasztóvédelmi kisokos – A legtöbben tisztában vannak a vásárlással...

​Láss jól a víz alatt is!

Nyaranta még azok is szívesen szelik a hosszokat egy...

​ 8 tipp, hogy kontaktlencsésként is önfeledten nyaralhass

Ha kontaktlencsét viselsz, akkor tisztában vagy vele, hogy extra...

​8 tipp, hogy szemüvegesként is önfeledten nyaralhass

A nyári időszak beköszöntével, az optikákba érkező vásárlók, gyakran...

Legelőször is annak, hogy lát: téged, a családtagjait és úgy általában a környezetét.  Annak ellenére, hogy a szemünk az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb érzékszervünk, sokan mégis elhanyagolják a vele való foglalkozást. Nem járnak évente látásvizsgálatra, vagy minden figyelmeztetés ellenére csak lekapnak egy készolvasót valamelyik drogéria állványáról, ahelyett hogy szakember segítségét kérnék. A karácsony jó alkalom arra, hogy kimutasd a törődésed azzal, hogy szemüveges szeretteidet valami igazán hasznos ajándékkal leped meg.

Jöjjenek tehát a 2020-as ajándékötleteink!

Mivel a szemüveg lényege pont az, hogy személyre szabott, így aztán szemüveget készíttetni a megajándékozott nélkül semmiképpen nem lehetséges. De ha modern felfogásban közelítetek az ajándék felé, és nem fontos, hogy meglepetés a fa alatt érje, akkor még az ünnepek előtt kérj neki időpontot egy vizsgálatra valamelyik optikába!

Életmódhoz szabott szemüveglencse

Valódi pozitív változást hozhat egy szemüveges életébe, ha a szemüveglencse olyan plusz funkcióval bír, mely megoldást ad egy problémára.

  • A monitorok miatt szemfáradtságra panaszkodóknak készülhet kékfény szűrős lencse.
  • Azoknak akik nem szeretnek télen és sötétben vezetni, megváltó lehet egy kifejezetten a vezetéshez fejlesztett lencse, mely kiemeli a kontrasztokat, és kiszűri a zavaró becsillanások jelentős részét.
  • De ha a megajándékozottat az állandó párásodás bosszantja a folyamatos maszkviselés miatt, erre is találhatsz neki többfajta megoldást.
  • Ha fényérzékeny a szeme, és az őszi-téli hónapokban is zavarja a napsugárzás, akkor a legkényelmesebb megoldás számára a fényresötétedő lencse, mely a fiatalok körében is egyre népszerűbb.

Kontaktlencsét ajándékba!

Ha a szeretted kacérkodik a gondolattal, hogy kipróbálja a kontaktlencsét, vagy sportoláshoz kívánja hordani, akkor vidd el egy kontaktlencse illesztéssel is foglalkozó optikába, és add neki ajándékba a vizsgálatot magát és a starter csomagot!

Mi egyebet adhatsz még?

Ha a lehetőségeid szűkösebbek, akkor is találhatsz hasznos és szép ajándékot, hiszen egy egyedi, különleges szemüvegtok, vagy egy szemüveglánc a notórius szemüveget elhagyóknak nagyszerű meglepetés lehet.

Jolly joker: az utalvány

Ha nem tudod, hogy valójában mire is van szüksége, fogalmad sincs melyik keretet nézte ki magának korábban, akkor a legtöbb opitkában kapható szabadon felhasználható ajándékutalvány, mely az ünnepek után, akár több hónapon keresztül is beváltható! Ezzel biztosan nem lősz mellé!

Reméljük sikerült hasznos ötleteket adnunk! Keress optika szaküzletet lakóhelyed közelében, optikakeresőnk segítségével! Kellemes ünnepeket kívánunk!