KezdőlapTrendSzemüvegkeret Honnan tudod, hogy megtaláltad a tökéletes szemüvegkeretet?

Honnan tudod, hogy megtaláltad a tökéletes szemüvegkeretet?

Kapcsolódó cíkkek:

SZAKEMBER VS INTERNET – Miért fordulj szakemberhez dioptriás szemüveg vásárlása esetén?

Azt gondolom ebben a témában optikus szakemberekként mindannyian egyetértünk: a...

​Mit tehet a vásárló, ha elégedetlen volt az optikában kapott termékkel?!

- fogyasztóvédelmi kisokos – A legtöbben tisztában vannak a vásárlással...

​Láss jól a víz alatt is!

Nyaranta még azok is szívesen szelik a hosszokat egy...

​ 8 tipp, hogy kontaktlencsésként is önfeledten nyaralhass

Ha kontaktlencsét viselsz, akkor tisztában vagy vele, hogy extra...

​8 tipp, hogy szemüvegesként is önfeledten nyaralhass

A nyári időszak beköszöntével, az optikákba érkező vásárlók, gyakran...

Biztosan te is érezted már úgy, hogy menni hagytad a nagy Őt egy rosszabb miatt. Milyen rettenetes érzés is az! Azért, hogy ne forduljon veled elő ez többször, összeszedtük, miket kell figyelembe venned, amikor legközelebb „randizni” mész az optikusoddal:

  1. Tetszik.

     

Egy szemüveg nem csak látásjavító eszköz, hanem a személyiséged tükre is egyben, ezért nagyon fontos, hogy amikor látod magad a szemüvegedben, önazonosnak érezd az összhatást. Nézhetünk bármilyen szabályt, a legfőbb és legelső pont az, hogy neked tetsszen a kiválasztott keret!

  1. Illik hozzád. 

Nem szeretnénk senkinek sem megmondani, hogy milyen szemüveget viseljen, hiszen ahogy az első pontban is írtuk, a lényeg az, hogy neked tetsszen, amit viselsz. Viszont sosem árt figyelembe venni pár alapszabályt az arcformáddal és a színtípusoddal kapcsolatban, hogy hosszú távon se bánd meg a választásodat. 

  1. Kényelmes.

Nem ér a keret alja az orcádhoz. Nem nyomja a halántékodat. Nem lóg bele túlságosan a perifériádba. Nem marad az orrtámasz nyoma az orrnyergeden… Ahhoz, hogy biztos lehess a kiválasztott keret kényelmében, érdemes eltölteni benne pár percet. Ha ez után is úgy érzed, akár egész nap tudnád hordani, megtaláltad az igazit! Legjobb megoldás, hogy megkéred az optikus szakembert, hogy igazítsa meg a keretet: meg fogsz lepődni, mennyit számít, ha egy szakember igazítja hozzád a szemüvegedet!

  1. Hirtelen fejmozdulatok alatt sem csúszik le rólad. 

Mozgasd meg a fejed, de rendesen! Lecsúszik a szemüveg? Ráadásul már állítottatok is rajta az optikusoddal, mégsem marad a helyén? Akkor kérd szakember segítségét, vagy engedd el! Kevés idegesítőbb dolog van annál, mint amikor a cipőfűződet nem tudod bekötni anélkül, hogy vissza kelljen tolnod a szemüvegedet a helyére. 

  1. Minden igényednek megfelel a szemüveg. 

Az már egy remek kezdet, hogy ha a szemüveg az üzletben kényelmes, de vajon kényelmes lesz akkor is, amikor sietsz a busz vagy szaladsz a gyerekek után? Amikor a számítógép előtt ülsz naphosszat? Nem csak a keret kell, hogy illeszkedjen az igényeidhez, hanem a lencse típusa, bevonata, tulajdonságai is. Ne add lejjebb, a legjobbat érdemled! 

Még keresed az igazit? OPTIKAKERESŐNK segítségével megtalálhatod a hozzád legközelebb eső optikai szaküzletet, ahol biztosan egymásra találtok A Tökéletes Szemüvegeddel! 

Az OPTIKAKERESŐ segítségével megtalálhatja az önhöz legközelebbi optikai szaküzletet! Ne bízza a véletlenre a szakember kiválasztását, használja megbízható keresőnket!

Addig is kövesd Facebook oldalunkat frissülő tartalmainkért!
Tudj meg rólunk többet Youtube csatornánkon: http://bit.ly/SzeretemASzemem_YouTube