KezdőlapTrendSzemüvegkeret 2020/21 szemüvegtrendjei

2020/21 szemüvegtrendjei

Kapcsolódó cíkkek:

​Mit tehet a vásárló, ha elégedetlen volt az optikában kapott termékkel?!

- fogyasztóvédelmi kisokos – A legtöbben tisztában vannak a vásárlással...

​Láss jól a víz alatt is!

Nyaranta még azok is szívesen szelik a hosszokat egy...

​ 8 tipp, hogy kontaktlencsésként is önfeledten nyaralhass

Ha kontaktlencsét viselsz, akkor tisztában vagy vele, hogy extra...

​8 tipp, hogy szemüvegesként is önfeledten nyaralhass

A nyári időszak beköszöntével, az optikákba érkező vásárlók, gyakran...

2020 hivatalos divatszíne a királykék volt, amely főleg melegebb, lilás árnyalataival, tavaszt idéző, orgona- és levendulaillatú színeivel hódított az év első felében. Az év végére viszont a semleges földszínek, barnás árnyalatok kerültek előtérbe, amelyeket legtöbbször áttetsző, légies részletekkel láthatunk együtt. 

Újragondolt, formabontó vonalvezetés

A klasszikus formák bár sosem mennek ki a divatból, újabb és újabb változataik szinte mindegyik márka kollekciójában felbukkannak. A különleges orrtámaszok, szögletessé varázsolt ívek, és a keskenyebb, leheletvékony frontok egyértelműen uralják a mostani időszak trendjeit. 

Blackfin – SILVERLAKE
Götti – DELON
Ahlem – RUE BOSQUET

Áttetsző részletek, aszimmetrikus, természet ihlette formák

Légies, áttetsző földszínekkel is gyakran találkozunk az új kollekciókban. Az organikus megjelenést egyes márkák organikus formákkal is erősítik: olyan vonalvezetéseket is gyakran láthatunk, amelyek olyan egyszerű dolgokat követnek le, mint egy esőcsepp. Az aszimmetrikus, faragott hatású szemüvegkeretek is nagy népszerűségnek örvendenek, nem hiába: ezeknél a modelleknél keresve sem találhatnánk különlegesebbet! 

Ahlem – JAURES
Kuboraum – CHAMPAGNE

 

ahlem – PLACE VAUBAN
Kuboraum – INCA

Hódítanak a természetes alapanyagok

Az utóbbi években a természetes alapanyagok óriási teret hódítottak maguknak. A sokszor meglehetősen avantgárd megközelítések olyan hajmeresztő megoldásokat eredményeznek, mint például a pihekönnyű préselt falemez alapra épülő kőszemüvegek, vagy a szarvból faragott -, lényegében – csontkeretek. 

Hoffmann – T87012
Einstoffen – MOGUL

A színekről és a mintákról se feledkezzünk meg!

Nem csak formákban és alapanyagokban köszön vissza a természet. Izgalmas paradigmaváltást tartogatnak ezek a modellek nekünk: természeti jelenségek és textúrák jelennek meg acetáton. Egyes keretek a nyári naplementék tüzes narancssárgáját mutatják meg, vannak, amelyek a jeges, tajtékzó tengerre hajaznak, és vannak olyanok is, amelyek sziklákra emlékeztetnek… Csak a képzelet szabhat ezeknek a csodás szemüvegeknek határt.

Salt. – FULLER
EOE – NIKKALUOKTA
Dick-moby – DUSSELDORF

Úgy érzed, itt az ideje stílust váltanod, vagy csak letudnád az éves kötelező látásellenőrzésedet? OPTIKAKERESŐNKön keresztül pár kattintással megtalálhatod a hozzád legközelebb eső optikai szaküzletet.

Az OPTIKAKERESŐ segítségével megtalálhatja az önhöz legközelebbi optikai szaküzletet! Ne bízza a véletlenre a szakember kiválasztását, használja megbízható keresőnket!

Addig is kövesd Facebook oldalunkat frissülő tartalmainkért!
Tudj meg rólunk többet Youtube csatornánkon: http://bit.ly/SzeretemASzemem_YouTube